KREMA ZA LICE

GREEN MASK STICK -krema u stiku napokon na našem tržištu, vrijeme je da se i vi riješite bubuljica, akni i ožiljaka na licu. Bukvalno za manje od 5 dana do novog izlgeda! Prilagodili smo cijenu kreme našem tržištu, ova krema kad se tek pojavila na Njemačkom tržištu koštala je 50 eura. Kod nas je možete kupiti s popustom ako imate sreće. 100% prirodna krema za lice, riješit će i najgore situacije s vašim licem. Vratite vašu prirodnu ljepotu! Samo vas molimo da pogledate rezultate u nastavku stranice i mišljenja naših korisnika. 

Dermatolog Marija Sušić

Mišljenje: preporučujem ovu kremu svima koji imaju problem s bubuljicama, 100% je prirodna i ima vrlo jaku učinkovitost, tako da na lagan način možete srediti vaše lice i sa malo novca.

Svi znamo što su miteseri i koliko dosadni znaju biti. Ovi tvrdi “prištići” najčešće se pojavlju na području nosa, brade i čela, a ako dođe do upale mogu ih pratiti neugoda i bol.

Mnogi se, kada žele ukloniti mitesere, odlučuju za odlazak kod kozmetičarke, međutim, postoji i proizvod koji može pomoći u borbi s ovom dosadno pojavom na koži.

Ja Vam garantujem za manje od 7 dana do novog izgleda i ponovo vratite svoje samopouzdanje.

PRIJE I POSLIJE KORIŠTENJA!

Kako krema radi, ali stvarno?

Vrlo jednostavno, 100% prirodno, krema za čišćenje lica sadrži ekstrakt zelenog čaja, koji može efikasno očistiti pore kože, dubinski očistiti prljavštinu kože, prilagoditi ravnotežu vode i ulja u koži, obnoviti vlažnost kože i nahraniti kožu. 

Kako se krema koristi?

Samo operite lice, nanesite kremu na lice, ostavite oko 10 minuta, a zatim isperite. Tekstura je fina i glatka, lako se razmazuje i lako se koristi. Potpuni prikaza na fotografiji ispod. 

Detaljan prikaz rezultata!

Na ovoj fotografiji detaljno vidite rezultat kreme. Mislimo da je suvišno bilo šta reći, slika govori više od hiljadu riječi!

BEZ SKUPIH TRETMANA!

Zaboravite na skupe tretmane za lice, koji i onako nisu od pomoći. Sa GREEN MASK kremom riješite ćete sve probleme mi vam garantujemo 100%. Sretni ste što možete kupiti ovaj proizvod po akcijskoj cijeni. Potrudili smo se da dovedemo na naše tržište po super cijeni ovaj magični proizvod. 

Zadovoljni korisnici:

Nakon milion pokušaja i odlaska kod dermatologa mislila sam da nema spasa za moje lice. Nakon kupovine kreme i korištenja samo 5 dana, moje lice je počelo da se čisti, opet mi se samopouzdanje vratilo i mogu reći slobodno da mi je život promijenilo.
Sabina Hrkić
Bihać
Ne znam šta misle drugi ljudi, meni je ovo život promijenilo. Jednostavno nemam više problem da izađem bez šminke, samopouzdanje jače nego ikada. Mnogo više nego što sam očekivala od ovog proizvoda. Preporučujem svima koji imaju problem s licem.
Ivana Lazić
Banja Luka

TRENUTNO SNIŽENJE 70%!

JOŠ SAMO OVAJ BROJ NA SNIŽENJU:

0
KOMADA
Ako želite poručiti ostavite podatke ispod i kod vas je na kućnoj adresi u roku od 48h.

    Plaćanje prilikom preuzimanja, dozvoljen pregled paketa prije nego platite i preuzmete.

    KOMENTARI: